Bağlama Virtüözü Çetin Akdeniz ve Ekibi Mest Etti

Kenan Yavuz Kültür Evi ve Etnoğrafya Müzesi, Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Öğretim Üyesi Çetin Akdeniz ve ekibini ağırladı. Akdeniz’in bağlamasını konuşturduğu gecede birbirinden güzel Anadolu türküleri seslendirildi. Keyifli dakikaların yaşandığı etkinlik yoğun ilgi gördü. Davetlilere çeşitli ikramlar da yapıldı.

Kenan Yavuz Kültür Evi ve Etnoğrafya Müzesi Kurucusu Kenan Yavuz, çok güzel bir akşama ev sahipliği yaptıklarını belirterek, Çetin Akdeniz ve ekibine teşekkür etti.

Beşpınar’daki konserin ardından Bayburt Dede Korkut 25. Uluslararası Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında Yeni Şehir Parkı’nda da bir konser veren Çetin Akdeniz ve Ekibi’ni Bayburtlular ilgiyle izledi. Bağlama virtüözü Çetin Akdeniz ve ekibi söyledikleri bir birinden güzel türkülerle dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi. Akdeniz ve repertuarlarında Bayburt türkülerine de yer verirken bu türkülere Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Kenan Yavuz Kültür Evi ve Etnoğrafya Müzesi Kurucusu Kenan Yavuz ve izleyiciler bar oynayarak eşlik ettiler.